Skip to main content

Kontakt


  Jenark A/S

  info@jenark.dk

  +45 49 26 49 11

  CVR: 13237476
  H. P. Christensensvej 1
  3000 Helsingør
  Denmark

  Vision

  Vores tekniske ekspertise og forståelse for kundens behov er en af grundpillerne hos os. Vi vil altid arbejde på en løbende dialog med vores kunder for at sikre at kundens behov altid er i centrum.

  Vi ser det som vores ansvar at holde os opdateret indenfor vores sektor, så vores kunder og samarbejdspartnere altid kan regne med konkret, faktuel, korrekt og personlig rådgivning.

  Ambition

  Vores ambition er at tilbyde enkle, klare, pålidelige og bæredygtige pumpeløsninger, der opfylder alle behov i dag og i morgen.

  Kvalitet

  Vi står inde for kvaliteten af Dosatrons produkter, med viden om at alle komponenter og pumper er testet og altid kan spores tilbage til produktionen.

  Vi støtter

  Jenark A/S

  - Siden 1989

  Jenark A/S er en dansk virksomhed med mange års erfaring fra en lang række brancher og områder i såvel dansk som nordisk regi.

  Det er især indenfor doseringsteknik, Jenark A/S har gjort sig gældende i de seneste år ved at levere doseringspumper og samlede løsninger og udstyr til mange forskellige brancher og applikationer.

  Vanddrevne pumper

  Jenark er leverandør af Dosatrons vanddrevne doseringspumper.

  Dosatron Int. blev grundlagt i 1974, og er i dag markedsførende inden for vanddreven proportional dosering.

  Gennem deres egen udviklingsafdeling i Frankrig udbygges denne position konstant, og anvendelsesområderne bliver hele tiden udvidet.

  Dosatron producerer alle produkter i Frankrig med fokus på kvalitet og driftsikkerhed.

  Fejrede 40 års jubilæum i Frankrig for opfindelsen af den første vanddrevne doseringspumpe.
  Tryk enter for at søge eller ESC for at lukke